Carrefour: procesul de remodelare a magazinelor BILLA a fost finalizat

Procesul de remodelare s-a incheiat pe 21 septembrie 2017 (la aproximativ 7 luni) cu transformarea ultimelor 4 magazine, din BILLA in Market, in orasele: Bucuresti (2 magazine), Timisoara si Mangalia.

Echipe mixte BILLA si Market au lucrat impreuna atat la planurile si layout-uri (deco) din magazine, cat si la sortimente si planul de deschideri al magazinelor remodelate.

„Transfomarea a urmarit in permaneneta firul rosu al proiectului: “BEST OF BOTH : noul model are ceea ce este mai bun din BILLA si din Market”, a declarat Jean-Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.

Toate remodelari au fost realizate cu magazinele inchise pentru perioade de timp intre 5 si 14 zile, in vederea acordarii timpul necesar trasformarii corecte. In aceasta perioada, clientii au fost in permanenta informati prin campania de comunicare desfasurata pentru fiecarui magazin in parte prin intermediul: cataloagelor de prezentare si de deschidere ale noilor magazine, bilboard-urilor exterioare si materiale media – stiri TV locale prin care anuntam predeschiderea si deschiderea noilor supermarketuri.

Campania de comunicare a fost centrata in jurul angajatilor din magazinele BILLA care au devenit vedetele principare ale acesteia si promoterii noului model de supermarket, chiar la ei in oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *