Iqos deschide Qreator, noul hot spot pe harta creativă a Bucureştiului

IQOS anunţă deschiderea oficială a spaţiului QREATOR, un hub al creativităţii unic în Bucureşti, dedicat comunităţilor de creatori din România. QREATOR by IQOS este o extensie a universului IQOS, un brand care s-a născut la intersecţia inovaţiei cu tehnologia şi care şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate. Misiunea QREATOR pe scena locală este una ambiţioasă: să pună la dispoziţia creatorilor un spaţiu colaborativ şi resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor să devină realitate. QREATOR îşi propune să devină punctul de întâlnire al celor mai creative voci din România contemporană.

„Ne propunem să devenim locul geometric al creativităţii bucureştene, locul unde ideile prind formă, acţiunile capătă forţă şi vocile se aud mai puternic decât oriunde. Vrem să iniţiem cât mai multe punţi de dialog cu industriile şi comunităţile creative pentru că avem nevoie de susţinerea lor în efortul nostru de a revoluţiona industria tutunului şi, prin ea, întreaga societate”, afirmă Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Trading.

Situat în Piaţa Victoriei, în vila Oromolu de pe bulevardul Aviatorilor nr. 8A, QREATOR by IQOS repune în circuitul urban o clădire interbelică impresionantă, grav afectată de bombardamentele din timpul războiului şi de un incendiu devastator din anii recenţi. Restaurarea vilei Oromolu a fost făcută după planurile arhitectului român Dorin Ştefan, iar lucrările de amenjare interioară au fost realizate în parteneriat cu Alessandro Lusito. Proiectul de restaurare, care pune în valoare arhitectura clasică a clădirii cu ajutorul celor mai moderne tehnologii ale prezentului, este în sine o declaraţie despre tipul de creativitate pe care QREATOR by IQOS îşi propune să îl susţină. Lansarea QREATOR by IQOS reprezintă un pas firesc în dezvoltarea brandului şi a viziunii IQOS, care îşi propune să producă o schimbare dramatică a societăţii cu ajutorul tehnologiei şi al creativităţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *