Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă printr-o campanie 360

Fashion Days lansează sezonul toamnă/iarnă, disponibil, de astăzi, pe Fashiondays.ro și în aplicația de mobil și introduce conceptul real people sub platforma de brand WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE, lansată la începutul acestui an. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi. Ideea de real people reflectă o abordare cu totul nouă pentru brandul Fashion Days, care își propune să se apropie mai mult de clienții săi prin comunicarea de brand.

„Pentru a găsi acele persoane potrivite să ilustreze mesajul noii campanii, timp de o lună, ne-am întâlnit cu peste 100 de oameni, zăriți în cafenele, persoane recomandate de prieteni și chiar colegi. În selecția personajelor din campania de lansare a sezonului toamnă/iarnă, am pus accentul mai mult pe autenticitate și mai puțin pe perfecțiunea jocului actoricesc. Introducând noul concept, real people, ne dorim să arătăm că oricine se poate simți în trend și confortabil, în același timp, nevoie pe care am observat-o analizând mixul de clienți Fashiondays.ro și selecția de produse incluse în comenzile plasate de aceștia. Aducem astfel un argument în plus în sprijinul ideii că ținutele pe care le porți îți conferă mai multă încredere pentru a face față cu succes provocărilor zilnice”, declară Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days.

Conceptul creativ al noii campanii a pornit de la analiza nevoilor și înțelegerea motivelor intrinseci care stau la baza comportamentelor de cumpărare ale clienților și vorbește despre rolul pe care îl au hainele în obținerea succesului, atât în plan profesional, cât și pe plan personal. În completarea execuțiilor anterioare, noua campanie adresează, în mod direct, tipologii diverse de oameni și încurajează definirea unui stil personal. Ambasadorii sezonului toamnă/iarnă Fashion Days sunt oameni obișnuiți, care nu au profesie de modele în viața reală. Aceștia sunt vedetele spot-ului TV și vor fi prezenți, în continuare, pe toate canalele de comunicare ale brandului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *