Bridgestone ţinteşte victoria în noul sezon al Campionatului Mondial de Motociclism

Bridgestone şi-a propus anul acesta să câştige Campionatul Mondial de Motociclism. Cu sprijinul Federaţiei Internaţionale de Motociclism (FIM), Endurance World Championship (EWC) va începe cu o cursă de 24 de ore, denumită Bol d’Or, pe circuitul Paul Richard din Franţa, între 16 şi 17 septembrie 2017. Cele două echipe Bridgestone au finalizat în forţă în ultimul sezon 2016-2017 al campionatului EWC.

Nico Thuy, reprezentantul Europe Motorcycle: “Ştim că vom avea de-a face cu competiţii şi mai dure anul acesta, dar credem că anvelopele noastre vor oferi echipelor pe care le susţinem un avantaj important. Aşteptăm cu nerăbdare următorul campionat de anduranţă”.

Echipa oficială a Austriei, Yart Yamaha, a urcat pe locul 3 în etapele finale (aflându-se pe locul 13 atunci când Bridgestone a început echiparea cu anvelope la începutul anului 2017), în timp ce echipa F.C.C TSR Honda a terminat pe locul al 4-lea. Bridgestone şi-a întărit încrederea în echipa sa după rezultatele curselor neoficiale Bol d’Or de la Castellet, Franţa, de pe 29 şi 30 august. În cadrul acestor curse, echipa YART a încheiat competiţia în cel mai scurt timp, iar F.C.C Honda s-a clasat pe locul 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *