Dacia a lansat la Frankfurt noul Duster

Modelul emblematic al mărcii Dacia se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, și cu o gamă extinsă de echipamente. Noul Duster păstrează însă atuurile care au contribuit la succesul primei generații : un spațiu interior generos, capacități remarcabile în off-road și un preț fără egal. Dacia prezintă Noul Duster la Salonul de la Frankfurt 2017, în compania a 30 de clienți, admiratori ai mărcii.

”Noul Duster își afirmă din plin personalitatea de SUV, abordând un design exterior robust, complet nou. Interiorul inedit se remarcă prin confortul oferit, prin calitatea percepută și prin ergonomie. Utilizarea în off-road este facilitată de introducerea unor echipamente noi, precum sistemul “multiview camera”. Dacă adăugăm prețul la fel de imbatabil ca întotdeauna, Noul Duster are toate atuurile pentru a continua cariera de succes a primei generații”, a afirmat François Mariotte, director comercial Dacia.

Design-ul, unul din primele argumente de achiziție ale modelului Duster, a fost revăzut în întregime. Noile linii îi conferă o alură modernă și robustă, o personalitate și mai afirmată, păstrând genele care au dus la succesul primei generații Duster. Personalitatea Noului Duster se afirmă atât la exterior cât și la interior. Toate elementele exterioare ale mașinii au fost redesenate și sunt puse în evidență de linii mai accentuate. Calitatea percepută a evoluat și ea vizibil, un efort considerabil fiind depus pentru ameliorarea asamblărilor și finisajelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *