Grupul MOL introduce noua gamă de carburanţi EVO

Grupul MOL a introdus o gamă nouă de carburanţi EVO care asigură un efect excelent de îngrijire a motorului cu combustie internă. Noua gamă de carburanţi EVO va fi disponibilă în toată reţeaua de benzinării a Grupului MOL din Europa Centrală şi de Est, oferind şoferilor produse cu standard unitar de înaltă calitate în toată regiunea. În România, noua gamă de carburanţi EVO va fi disponibilă în toate cele 208 staţii MOL începând cu luna octombrie.

Astfel, motorina comercializată până în prezent sub numele Tempo Plus Euro Diesel va fi înlocuită de noua EVO Diesel, iar Benzina Tempo Plus 95 fără plumb va fi înlocuită de sortimentul Benzină EVO 95. Modificări vor avea loc şi în gama premium, unde motorina comercializată în prezent sub numele de EVO Diesel va fi înlocuită cu produsul EVO Diesel Plus, iar benzina premium comercializată sub numele Benzină EVO va fi înlocuită cu produsul Benzină EVO 100 Plus, o benzină nouă, îmbunătăţită, cu cifră octanică de minimum 100. Toţi carburanţii din gama EVO sunt noi, cu proprietăţi îmbunătăţite, care asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată.

Datorită conţinutului special de aditivi, noua gamă de carburanţi EVO elimină depunerile și protejează componentele motorului împotriva coroziunii, astfel încât motorul și sistemul de alimentare a acestuia să fie mai curate. Conform rezultatelor testelor efectuate pe motor, carburanţii EVO MOL, cu un conținut îmbunătățit de aditivi, reduc cu până la 58% depunerile existente. Ca rezultat, motorul atinge o performanță sporită şi capătă o durată de viață extinsă, într-un mod mai ecologic. Datorită aditivării superioare, toți carburanţii EVO asigură aceste efecte, nu doar cei din categoria premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *