Zece viitori lideri, selectați pe lista scurtă a programului Adecco

Zece tineri vor concura pentru șansa unică de a lucra alături de CEO Grupului Adecco, Alain Dehaze, în cadrul programului “CEO pentru o lună” din 2017. Aleși dintre 117.500 candidați din întreaga lume, cei zece finaliști vor participa la un bootcamp în Paris, în perioada 11-14 septembrie, în cadrul căruia se vor confrunta cu o serie de provocări individuale și de echipă, bazate pe scenarii de management din viața reală. Numai unul dintre aceștia va fi selectat pentru a lucra alături de CEO-ul Grupului Adecco la conducerea celui mai important partener de soluții pentru forța de muncă.

„CEO pentru o Lună face parte din angajamentul nostru de a lupta cu problema globală a șomajului în rândul tinerilor prin intermediul formării la locul de muncă”, a declarat Alain Dehaze. “Acest program ne-a ajutat în creşterea oportunităţilor de atragere de talente, mulți candidați de top alăturându-se nouă și clienților noștri după finalizarea proiectului”.

După sesiunea de practică alături de CEO-ul Grupului, candidatul va primi un loc de muncă excepțional, care să se potrivească cu experiența, abilitățile și aspirațiile sale. Cei zece candidați au fost selectați din rândul celor 48 de aspiranți care au lucrat pentru o lună alături de Directorii Executivi Adecco din țara lor de reședință. CEO pentru o Lună face parte din programul Way to Work ™ al Grupului Adecco, program care are ca scop principal diminuarea șomajului în rândul tinerilor prin oferirea de oportunități pentru practică în cadrul companiilor, internship-uri și sprijin în construirea şi dezvoltarea unei cariere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *