Mega Mall : Concurs de kendama cu CRBL

Duminică, pe 3 septembrie Mega Mall și CRBL te așteaptă la cea mai antrenantă competiție de kendama. Dacă ești fan kendama și crezi că nimeni nu se pune cu tine când vine vorba de trick-urile cu cea mai populară jucărie a momentului, vino să te întreci cu restul pasionaților. Cel mai bun va fi  declarat campionul neînvins din Mega Mall.

Concursul se va desfășura între orele 14:00 – 20:00 și va avea patru etape, în care concurenții vor fi grupați și li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL, care va fi juriul acestei competiții. Cei mai talentați concurenți vor merge mai departe către etapa următoare. În semifinală vor ajunge zece concurenți, iar finala le va aparține primilor patru.

La finalul competiției, primii trei maeștri kendama vor fi premiați cu super cadouri: câștigătorul premiului 1 va fi recompensat cu un voucher VANS (în valoare de 200 lei), un Kendama Play original și o pereche de căști Sony MDR-ZX660AP. Premiul 2 constă într-un voucher Vans, un Kendama Play original și un voucher de cumpărături Mega Mall, iar câștigătorul premiului 3 se va bucura de un voucher Vans și de unul de cumpărături în Mega Mall.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *