Colliers International, desemnată de Piraeus Bank administrator pentru The Landmark

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost desemnată de către Piraeus Bank să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri The Landmark din zona centrală a Capitalei. Cu acest nou proiect, echipa Colliers International își consolidează poziția pe piața de property management în sectorul de birouri, iar întregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 320.000 mp închiriabili. The Landmark este format din trei clădiri amplasate într-un cunoscut pol de birouri din București, Central Business District, între stațiile de metrou Piața Romană și Piața Victoriei, și care beneficiază de acces către patru străzi: Vasile Alecsandri, Povernei, Constantin Daniel și Căderea Bastiliei.

„Compania Colliers International se află în plin proces de extindere și consolidare a portofoliului administrat, mai ales în ceea ce privește segmentul de birouri, iar preluarea administrării The Landmark reprezintă un pas important în această direcție, astfel încât în momentul de față avem un portofoliu total de peste 320.000 mp. De asemenea, în calitate de Property Manager, ne propunem să optimizăm performanțele proiectului care este deja valoros din punct de vedere al locației, conceptului și chiriașilor”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Suprafața închiriabilă a celor trei clădiri ajunge la un total de aproximativ 22.000 mp, desfășurată pe 7 etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe 3 niveluri și oferă peste 370 de locuri de parcare. Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut și acum găzduiește patru chiriași – GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupă 60% din suprafața totală a clădirilor. Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *