Mio lansează două camere video auto pentru spatele vehiculului

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., anunță disponibilitatea pe piață a camerelor video auto pentru spatele vehiculului Mio MiVue A20/A20+. Aceste accesorii se conectează la camera de bord principală și înregistrează simultan cu aceasta, la rezoluție Full HD, fiecare moment din timpul deplasării cu autoturismul.

Noile camere video auto vin în întâmpinarea nevoilor șoferilor de a înregistra evenimentele petrecute în extremitatea posterioară a vehiculului. Mio MiVue A20/A20+ vor surprinde la rezoluție 1080p, cu 30 de cadre pe secundă, eventualele incidente din spatele mașinii, care până acum nu puteau fi capturate. Pentru a asigura obținerea unor secvențe de calitate superioară, dar care să nu ocupe rapid spațiul de stocare al camerei principale, Mio MiVue A20/A20+ utilizează standardul de compresie H.264, care poate, fără a compromite calitatea imaginii, să reducă extrem dimensiunea fișierelor video.

Cele două camere Mio MiVue sunt, de asemenea, echipate cu un senzor CMOS de 1/2,7 inci, iar obiectivul cu diafragmă F2.0 este realizat integral din sticlă și dispune de filtru infraroșu. Mai mult, datorită posibilității de reglare a valorii de expunere în 7 trepte, șoferii pot ajusta manual nivelul de luminozitate, totul pentru captarea fidelă chiar și a celor mai mici detalii, precum plăcuțele de înmatriculare. Împreună, aceste caracteristici asigură înregistrarea unor imagini de o calitate superioară, atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *