Electrolux : Asigura-ti o nutritie sanatoasa cu electrocasnicele potrivite

Calitatea alimentelor si valorile lor nutritionale pot fi mentinute si dupa prepararea termica, de aceea Electrolux vine in intampinarea consumatorilor cu electrocasnice potrivite pentru a reusi sa aiba mese echilibrate si bogate in nutrienti. Furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu stele Michelin, Electrolux aduce performantele din bucatariile profesioniste in cele casnice, nu doar pentru a facilita o gatire mai rapida, ci si pentru a asigura tehnologia necesara pentru ca alimentele sa fie gatite corect si sa ofere o alimentatie sanatoasa.

Electrolux isi dedica expertiza in aspecte ce tin de eficientizarea timpului petrecut in bucatarie si cresterea performantelor culinare, fiind recunoscut la nivel international pentru rezultatele obtinute. Atentia noastra pentru consumatori merge insa mai departe de atat si isi propune sa asigure o crestere a calitatii culinare si sa ofere mai mult decat o experienta de gatit, ci si oportunitatea de a manca sanatos. Posibilitatile culinare care se pot pregati folosind electrocasnicele Electrolux sunt nenumarate si ne dorim ca prin gama noastra de produse, clientii nostri sa aiba posibilitatea de a gati sanatos, din toate punctele de vedere.” a declarat Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux Romania.

Gatitul cu abur- Solutia prin care alimentele isi pastreaza toate vitaminele si nutrientii

Cuptorul cu abur este mult cautata inventie, prin care gatitul fara grasimi prinde mai mult gust ca niciodata si pastreaza toate calitatile nutritive. Preparatele care se pot gati cu ajutorul unui cuptor cu abur sunt extrem de variate. Desi uleiul sau grasimile nu sunt necesare pentru a gati cu abur, mancarea ramane gustoasa, fie ca vorbim despre preparate din carne, legume sau chiar despre produse de patiserie. Aburul este elementul care va infuza preparatele cu gusturi variate si va asigura alimentatia sanatoasa de care avem nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *