Peste 50.000 de persoane au fost la “Cea mai mare ora de sport”

Cea mai mare ora de sport 2016 1Telekom Romania, in parteneriat cu SmartAtletic a organizat, in Bucuresti, Brasov si Mamaia, cea de-a VII-a editie a festivalului de sport “Cea mai mare ora de sport”. In cadrul evenimentului au fost prezente peste 50.000 de persoane, din 21 de orase ale Romaniei, atat ca participanti la clase, cat si ca suporteri si spectatori.

La Bucuresti, Brasov si Mamaia au participat peste 50.000 de persoane. Totul a fost organizat in jurul a 35 de clase de fitness, coordonate de 118 instructori nationali si internationali si a 18 zone de sport precum: cycling, streetworkout, freewheel, tenis de masa, fotbal, handbal, cross Up&Down, bootcamp etc. De asemenea, au fost puse la dispozitie 3 zone medicale in cele trei orase mentionate asigurate de BTL Romania, care au oferit peste 500 de teste EKG pentru telekom - Infograficdepistarea sindromului de moarte subita si sesiuni de estetica medicala; Crucea Rosie a oferit cursuri de prim ajutor si resuscitare pentru 100 de copii si adulti. Fundatia Leventer a oferit teste pentru depistarea cancerului de piele.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaFaptul ca am ajuns la cea de-a VII-a editie a seriei de evenimente ”Cea mai mare ora de sport” si succesul acestora dovedeste ca din ce in ce mai multi oameni inteleg faptul ca sportul si alimentatia corespunzatoare sunt elementele de baza ale unei vieti sanatoase,” a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Totodata, prin intermediul evenimentului, Fundatia Telekom Romania a sustinut doua cauze caritabile: 40 de familii fara venituri din judetul Giurgiu vor primi alimente neperisabile, iar Hospice Casa Sperantei va primi ajutor financiar pentru copiii si adultii cu boli incurabilie din cadrul centrului, ca urmare a organizarii crosului “Miscarea face bine” din cadrul evenimentului “Cea mai mare ora de sport” de la Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *