Penny Market a reamenajat modern si elegant 30 de magazine

REWE România a reamenajat 30 de magazine Penny Market. Totodata, in luna iulie au fost redeschise 12 magazine în 12 județe din România, clienții fiind întâmpinați într-un design modern și elegant, care asigură o experiență complet nouă și prietenoasă.

Fiecare magazin remodelat aduce o serie de noutăți și surprize pentru clienții Penny Market. Accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența acestora la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse, dar și articolelor atent selecționate zi de zi.

După ce sunt întâmpinați de o varietate de legume și fructe în raionul aflat chiar la intrarea în magazin, clienții Penny Market își pot continua cumpărăturile cu o selecție de produse de panificație și patiserie.

În plus, clienții beneficiază și de o gamă diversificată de articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Cele 12 magazine remodelate în luna iulie au fost redeschise în 12 județe din țară.

In intervalul aprilie-iulie 2017, REWE România a remodelat 30 de magazine Penny Market. Procesul continuă în luna august cu 7 noi remodelări, grupul german având la inceputul lunii august 203 magazine operaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *