Afacerile Ascendis au ajuns la 3 milioane de euro în primele șase luni

Ascendis, liderul pieței de training și consultanță în domeniul dezvoltării profesionale, a încheiat prima jumătate a acestui an cu o cifră de afaceri de aproape 14 milioane de lei (3 milioane de euro), în creștere cu 27% față de primele șase luni din 2016. Creșterea vine pe fondul unei cereri mai mari de programe de training și de teambuilding din partea companiilor, care vor să aibă angajați mai bine pregătiți, dar și mai motivați. Astfel, vânzările de programe de training pentru angajații din companii au crescut cu 30% în primele șase luni ale anului, în timp ce evenimentele de teambuilding solicitate în special de multinaționale au cunoscut o creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Unul dintre obiectivele pe care ni le-am stabilit la începutul anului a fost depășirea unei cifre de afaceri de 6 milioane de euro în 2017, prag istoric pentru noi. Este un cadou pe care vrem să ni-l facem anul acesta când împlinim 20 de ani de activitate. Până la urmă, cel mai bun feedback pe care o companie îl poate primi de la clienți este creșterea vânzărilor. După rezultatele obținute la jumătatea anului, suntem încrezători ca vom atinge acest prag în 2017”, a declarat Andrei Goșu, directorul general al Ascendis.

Companiile care au apelat la serviciile consultanților Ascendis în primul semestru al anului au investit cu precădere în programe care să abordeze subiecte precum rezolvarea problemelor complexe, inteligență emoțională, agilitate și gândire strategică, leadership în lumea Work 4.0, aliniere, cooperare și creștere, productivitate în vânzări, gândire critică, sau creativitate și inovație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *