TotalSoft a finalizat implementarea Charisma ERP pentru Deutsche Leasing

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții financiare la nivel internațional, parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo) și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing, a finalizat implementarea sistemului Charisma ERP în subsidiarele Deutsche Leasing din SUA și Canada. Deutsche Leasing AG a ales Charisma în 2014, în urma unui proces riguros de analiză, ca soluție standard de grup, pentru a fi implementată în 22 de țări la nivel mondial. Până în prezent, pe lângă SUA și Canada, implementarea în subsidiarele Deutsche Leasing a fost finalizată cu succes și în Austria, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia și Franța, actualmente fiind în curs de finalizare în Slovacia, Cehia, România și China.

“Suntem bucuroși să finalizăm implementarea pe o piață internațională importantă pentru clientul nostru, Deutsche Leasing. Software-ul ales este un produs standardizat, unificat și flexibil, care ajută la eficientizarea resurselor, la îmbunătățirea profitabilității și operațiunilor și la menținerea satisfacției clienților. Dorim ca mai departe să consolidăm parteneriatul nostru strategic pe termen lung, pe măsură ce continuăm implementarea în celelalte țări unde Deutsche Leasing este prezentă”, a declarat Laurențiu Mavrodin, Charisma Financial Services Implementation Manager, TotalSoft.

Deutsche Leasing a optat pentru o infrastructură software ce are la bază sistemul Charisma ERP alături de o serie de aplicații complementare, precum managementul documentelor, BI, Alerter, self-service și web-leasing. Soluția susține întregul ciclu de viață al unui contract de leasing – de la ofertarea inițială, până la finalizarea contractului, inclusiv remarchetarea activului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *