Orange a dat startul inscrierilor in programul Parinti la Scoala

Orange - Tech a Break_Parinti la scoalaOrange a dat startul inscrierilor in programul Parinti la Scoala, cursuri de tehnologie pentru parinti si bunici ce se vor desfasura in Orange smart shop in perioada 22-30 august. Cursurile sunt parte a campaniei Tech a Break, prin care  magazinele Orange smart shop devin hub de comunicare si invatare pentru intreaga comunitate.

Pe site-ul campaniei Tech a Break, copiii isi pot inscrie parintii sau rudele interesate de a afla cum pot folosi smartphone-ul pentru a fi mai aproape de cei dragi. De asemenea, inscrierile sunt deschise si in Orange smart shop-urile participante.

Cursurile Parinti la Scoala ii invata pe adultii care vor sa descopere mediul digital cum sa foloseasca serviciile de internet pe smartphone si cum sa monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicatii pentru nevoile si hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie si video.

In plus, cei care recomanda cursul parintilor, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere in valoare de 10 euro pentru achizitionarea de telefoane din magazin, valabile timp de 2 saptamani.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *