Groupama a asigurat delegatia Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Groupama Asigurari, asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a fost din nou alaturi de sportivii care au reprezentat tara noastra la editia de vara a Festivalului Olimpic al Tineretului European, care se desfasoara la Gyor, Ungaria, in perioada 23-29 iulie.

“Groupama Asigurari sprijina performanta, indiferent de domeniu, iar parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman reprezinta un exemplu ȋn acest sens. Suntem incantati ca am fost, din nou, alaturi de sportivii romani, petru a le asiguram continuitatea performantelor la un eveniment atat de important pe agenda olimpica si le multumim pentru bucuriile pe care ni le-au adus “, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare in cadrul Groupama Asigurari.

Cei 120 de membri ai delegatiei Romaniei prezente la Gyor – sportivi, antrenori, arbitri si medici – au beneficiat de asigurare medicala de calatorie in strainatate si de asigurare de viata, valoarea totala a primei de asigurare ajungand la aproape 32.000 lei, prima pentru aceasta polita de asigurare fiind compensata prin contractul de tip barter semnat in cadrul parteneriatului durabil cu COSR. Printre riscurile acoperite de polita se numara cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea, tratamentul dentar. Tinerii sportivi romani au luat startul in opt categorii olimpice: atletism, ciclism, gimnastica, handbal, inot, judo, kaiac-canoe si tenis. La finalul competitiei, delegatia Romaniei a adus acasa opt medalii olimpice, cinci de argint si trei de bronz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *