Philip Morris Trading inaugurează la Constanța cel de-al doilea Iqos Store din România

În peisajul cosmopolit al litoralului românesc, noua extensie a brandului IQOS reprezintă un hub pentru exploratorii urbani, cei care adoptă cele mai recente tehnologii și sunt receptivi la inovație, ritualuri și abordări noi.

„Conceptul IQOS Store, ce va fi implementat și în alte orașe, este unul bine definit, dar suntem conștienți că fiecare spațiu IQOS împrumută din efervescența orașului și a comunității dinamice în mijlocul căreia se dezvoltă. Inovația, entuziasmul, dorința de noutate sunt lucruri care reflectă întocmai și identitatea brandului IQOS. Suntem bucuroși că prin acest nou spațiu din Constanța suntem mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International, aceea de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum”, afirmă Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading.

Noul spațiu este o dovadă a viziunii unui viitor fără fum a companiei Philip Morris International, angajament reconfirmat și prin anunțarea investiției în fabrica din Otopeni. Compania a anunțat recent, în cadrul unui eveniment la care a fost prezent și Prim-Ministrul Mihai Tudose, transformarea fabricii într-una ce va produce HEETS, rezervele din tutun utilizate împreună cu IQOS. Cu o suprafață de aproximativ 60 mp, IQOS Store Constanța oferă nu doar o experiență comercială premium, ci va fi un hub pentru idei, trenduri și experiențe. Magazinul continuă și dezvoltă conceptul implementat pentru prima oară la Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *