Telekom anunță parteneriatul cu Samsung în cadrul festivalului UNTOLD 2017

Telekom şi Samsung Electronics România anunţă colaborarea din cadrul festivalului UNTOLD 2017, care presupune o serie de activități bazate pe tehnologie de ultimă generaţie, menite să transforme festivalul într-un punct de referinţă al industriei divertismentului. În plus, cel mai aşteptat telefon al anului, Samsung Galaxy S8, devine telefonul oficial UNTOLD 2017.

„Credem în puterea tehnologiei de a amplifica magia evenimentului UNTOLD şi, împreună cu partenerii noştri de la Samsung, ne propunem ca anul acesta, dincolo de atmosfera incendiară oferită de artişti şi de surprizele pregătite de Telekom în zona de relaxare şi pe scena Galaxy by Telekom, să oferim publicului oportunitatea de a testa tehnologiile de ultimă generaţie, toate acestea promiţând o experienţă inedită de festival”, a declarat Ruxandra Rău, Director Brand & Communication Strategy, Telekom Romania.

De la senzațiile tari oferite de surfing și sărit cu parașuta prin intermediul tehnologiei VR, la evadarea dintr-un Escape Room sau la opțiunea fotografiilor infinite în camera oglinzilor şi o zonă de relaxare, parteneriatul Telekom-Samsung va oferi participanţilor experiențe unice.

„Tehnologia devine anul acesta, la UNTOLD, poarta de acces către o serie de noi experiențe inedite. Tocmai de aceea ne propunem să amplificăm bucuria festivalului Untold în oricare dintre zonele Samsung & Telekom unde se poate interacționa cu camera Gear 360, cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8 sau cu casca de realitate virtuală Gear VR. Pentru cei care sunt pentru prima dată la un festival precum UNTOLD, vom avea un workshop de fotografie prin care să îi asigurăm că vor putea avea cele mai bune fotografii în fața scenei. Ii invităm pe cei care participă la UNTOLD să urmărească pagina de Facebook Samsung România pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care le pregătim”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics.

Anul acesta, pe lângă cele două zone Telekom, scena Galaxy by Telekom şi zona de relaxare Telekom, participanţii la festivalul UNTOLD se vor putea bucura de un spaţiu dedicat tehnologiei VR – Domul Telekom powered by Samsung, din zona Candy Land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *