Bridgestone primeşte recunoaşterea Volkswagen Group Award

Pe 28 iunie, la cea de-a 15-a ediţie a ceremoniei Volkswagen Group Award, Bridgestone a primit recunoaşterea Volkswagen Group Award la categoria Inovaţie & Tehnologie. La nivel global, doar şapte furnizori ai grupului VW au beneficiat de acest premiu. Premiul Volkswagen Group Award, înmânat de Matthias Müller, Director Executiv al Volkswagen Aktiengesellschaft şi Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, membru al Consiliului de Administraţie al Grupului, responsabil de achiziţii, a fost primit de Paolo Ferrari, CEO şi preşedinte al Bridgestone EMEA.

La ceremonia de decernare a premiilor, Garcia Sanz a lăudat toţi câştigătorii, spunând: “În numele Grupului Volkswagen, aş dori să vă mulţumesc dumneavoastră şi, în special, angajaţilor dumneavoastră pentru angajamentul şi performanţa de anul trecut”.

Matthias Müller a subliniat că tehnologiile de e-mobilitate, conducerea autonomă, digitalizarea şi noile servicii de mobilitate sunt în linie cu tendinţele globale: „Acesta este viitorul industriei noastre – viitorul nostru comun. Vă mulţumim pentru disponibilitatea voastră de a explora căi inovatoare alături de noi”.

Referitor la primirea premiului, Paolo Ferrari a declarat: „Echipele Bridgestone din toată lumea sunt onorate de acest premiu prestigios pentru inovaţie şi tehnologie. Inovaţia vizează schimbarea şi orice schimbare care necesită o modernizare tehnologică semnificativă este pentru noi, lideri în industrie, o oportunitate. Astfel, vom mergem mai departe, anticipăm aceste lucruri şi împreună cu parteneri precum Grupul Volkswagen putem fi cu un pas înaintea progreselor tehnologice”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *