Gothaer Asigurări Reasigurări : Reînnoiri de mandate pentru membrii Conducerii

Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări a decis reînnoirea contractelor de mandat pentru Anca Băbăneață – CEO și pentru Ionuț Baciu – Deputy CEO&CFO. Noile mandate încep de la 1 iulie a.c. și sunt valabile timp de 4 ani, fiind în curs de aprobare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Anca Băbăneață este la al treilea mandat de CEO al sucursalei românești a grupului Gothaer, deținând și un mandat de membru al Consiliului de Administrație al societăţii. Ea s-a alăturat companiei în 2009, mai întâi în calitate de Director Asigurări (compania numindu-se atunci CLAL Asigurări), iar din 2010 în calitate de Director General Adjunct (al companiei PLATINUM Asigurări, devenită în 2013 Gothaer Asigurări Reasigurări).

Anca Băbăneață a fost numită la Conducerea Executivă a companiei în 2011, preluând funcția de CEO de la Efraim Naimer. În prezent, coordoneză activitatea Gothaer în România alături de Ionuț Baciu, Director General Adjunct & CFO și Cosmin Angheluță, Director General Adjunct și Director Executiv Vânzări.

Parcursul pe care Gothaer Asigurări Reasigurări îl are în piaţa asigurărilor din România este unul unic, iar determinarea întregii echipe depăşeşte provocările pe care le întâlnim. Evoluţia şi dezvoltarea sănătoasă, în linie cu planurile companiei, sunt rezultatul eforturilor întregii echipe din care sunt mândră că fac parte şi a faptului că la Gothaer ne focusăm resursele pe atingerea obiectivelor pe care ni le-am setat. Încă de la lansarea companiei pe piaţa din România ne-am propus să dezvoltăm o companie de încredere, performantă și stabilă, în ciuda circumstanțelor dificile ale pieței pe care activăm. Rămânem aproape de clienții noștri și de nevoile acestora, printro echipă coagulată de profesioniști în asigurări și ne dorim să devenim prima opțiune a acestora, oferindu-le produse și servicii de asigurare de înaltă calitate,” declară Anca Băbăneață.

Ionuț Baciu este la al doilea mandat în calitate de Deputy CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări. Cu peste 14 ani de activitate în domeniul asigurărilor și o importantă experiență în domeniul proiectelor strategice, acesta îndeplinește și funcția de CFO al companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.