Rompetrol oferă zone de relaxare în stațiile de alimentare de pe autostrada A2

Rompetrol oferă celor care călătoresc spre litoral în acest weekend, un moment de relaxare în care își pot verifica starea de sănătate și se pot revitaliza cu produse hidratante, într-o zonă de special concepută pentru aceștia. Astfel, sâmbătă dimineață, în stațiile Rompetrol de la km 88 și km 139 de pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanța, cei aflați pe autostradă își pot măsura tensiunea arterială și forma fizică generală printr-un consult sumar al stării lor de sănătate. Sub umbrelele Rompetrol, aceștia vor primi în zona de relaxare o “doză de revigorare” cu produse fresh, fructe proaspete de sezon, apă. Experiența revitalizantă va fi completată o cortină multisenzorială pregătită la intrarea în zona de relaxare. Duminică, zonele de revitalizare Rompetrol vor fi pregatite pe sensul Constanța – București la km 139 și km 88, în a doua parte a zilei.

“Pauzele pe care le oferim clienților noștri sunt revitalizante, menite să ofere nu numai calitatea carburanților și a serviciilor noastre gastro, ci și un moment semnificativ de reîmprospatare, un stimulent sănătos, energia necesară pentru revenirea la drum și continuarea acestuia către destinațiile dorite”, a declarat Gabriela Budisteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.

Acțiunea se înscrie în activitățile Rompetrol de promovare a unui mod de viață sănătos pentru clienții săi și pentru comunitățile în care compania își desfășoară activitățile. Pe parcursul verii, Rompetrol oferă experiențe noi de brand, atât prin confortul oferit în stațiile de alimentare cu carburant, cât și prin calitatea produselor gasto din restaurantul hei și ospitalitatea angajaților săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *