Vodafone UK alege tehnologia Ericsson pentru dezvoltarea rețelei din Londra

Vodafone UK a ales Ericsson (NASDAQ:ERIC) pentru a dezvolta rețeaua mobilă 4G în Londra și în sudul Angliei, folosind tehnologii precum Massive MIMO și Carrier Aggregation, ce vor ajuta la creșterea capacității rețelei și îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Tehnologia Massive MIMO folosește antene sectoriale avansate pentru a optimiza calitatea semnalelor radio și a capacității, pe când Carrier Aggregation combină diferite frecvențe celulare pentru a crește capacitatea și rata de transfer a datelor către utilizator. Serviciile contractate includ și teste de tehnologie, validarea produselor și lansarea comercială, precum și servicii profesionale.

„Optimizăm constant rețeaua astfel încât clienții noștri să se poată bucura de cea mai bună experiență posibilă”, a spus Jorge Fernandes, Technology Director, Vodafone MB. „Vom continua să extindem rețeaua 4G și să dezvoltăm funcționalități de ultimă generație pentru utilizatori. Așteptăm cu nerăbdare colaborarea cu Ericsson pentru a ne atinge obiectivele.”

„Lucrăm împreună cu Vodafone UK pentru dezvoltarea rețelei lor 4G și pentru testarea noilor tehnologii 5G”, a spus Arun Bansal, Head of Europe and Latin America, Ericsson. “Împreună vom oferi utilizatorilor conectivitate permanentă care să genereze experiențe noi, precum și monitorizarea și controlul IoT în timp real.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *