Plantronics lanseaza seria VOYAGER 3200

Plantronics (NYSE: PLT) lansează noua serie de căști Bluetooth,® Voyager 3200, proiectată pentru profesioniștii care sunt mereu în mișcare și doresc performanțe audio premium, într-un design discret. Seria Voyager 3200 dispune de un design ergonomic și elegant și, datorită tehnologiei de anulare a zgomotului cu 3 microfoane, oferă un sunet clar și o utilizare confortabilă, indiferent de mediul înconjurător.

Astăzi, întreaga lume poate fi biroul nostru. Seria Voyager 3200 aduce o calitate avansată a sunetului, alături de un design pe măsură, permițând utilizatorilor să rămână în control și să poată prelua cu încredere apelurile oricând și oriunde.”, a declarat Greg Miller, Director, Portfolio Business Management, Plantronics.

Seria Voyager 3200 oferă autonomie de până la șase ore de convorbire și șapte zile în stand-by, cu o carcasă portabilă opțională de încărcare, care conferă până la 10 ore suplimentare de convorbire, în linie cu ritmul zilnic alert. Cele 3 microfoane, alături de procesoarele de semnal digital îmbunătățite, separă vocea de zgomotul de fundal, oferind claritate vocală la ambele capete ale conversației. Casca Voyager 3200 dispune și de acces la asistent vocal pentru smartphone-uri și activare/dezactivare alertă vocală „mute off”.

Voyager 3200 include diferite modele, inclusiv unul UC. Voyager 3200 UC este livrat standard cu o carcasă portabilă de încărcare și include un procesor Bluetooth® de înaltă fidelitate pentru conectarea facilă la Mac, PC,  tabletă sau smartphone, pentru soluții de comunicații unificate. De asemenea, funcționează împreună cu Plantronics Manager Pro, un serviciu suplimentar care oferă managerilor IT insight-uri avansate despre instalarea și utilizarea dispozitivului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *