Weekendul acesta poti petrece un Civic Break de exceptie la ONGFest Bucuresti

vizual final ONGFest-03Finalul saptamanii pregateste pentru bucuresteni noi experiente inedite la ONGFest. Cel mai amplu eveniment in aer liber dedicat societatii civile din Romania va avea loc anul acesta la Bucuresti (17 – 18 iunie), Iasi (24 iunie) si Cluj-Napoca (1 iulie). Aflat la cea de-a 8-a editie, scopul sau este de a spori numarul de cetateni implicati activ in comunitate, de a promova spiritul asociativ si de a creste implicarea in societate a organizatiilor neguvernamentale. Anul acesta va astepam alaturi de peste 130 de ONGuri din Romania, Elvetia si Moldova, si va pregatim peste 30 de ateliere, seminarii si dezbateri, precum si alte 90 de activitati nonformale unde copiii si tinerii se pot distra. De asemenea, sambata seara veti putea dansa pe ritmurile We Singing Colors.

Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale este sustinut anul acesta de sponsorul principal, Kaufland Romania, care propune o  valenta deosebita „Noului Tu” pe care il promoveaza. Kaufland crede in ideea ca oamenii sunt suma experientelor prin care trec, asa incat o experienta acumulata ne transforma pe fiecare intr-un Nou Tu.

La ONGFest, vizitatorii au sansa sa descopere un „Tu” civic, implicat in comunitatea din jurul lor si preocupat de viitor. Imbinand activismul cu relaxarea de weekend, ONGFest cheama exploratorii urbani intr-un Civic Break, o calatorie prin initiativele responsabile ale romanilor cu ambitie si simt al comunitatii. Astfel, Noul Tu traieste fresh in gradinile reamenajate, recicleaza constant cu ajutorul organizatiilor care se plimba pe biciclete prin oras si voluntariaza pentru cauzele care il pasioneaza.

Hai alaturi de societatea civila pentru o „excursie” de weekend care iti va schimba perspectiva! Te asteptam la ONGFest #CivicBreak, pe 17 si 18 iunie in Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Adu-ti colegii, prietenii si familia pentru a petrece timp de calitate intr-o Romanie responsabila!

ONGFest 2017 este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, alaturi de partenerii locali: Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (Iasi) si Fundatia Civitas pentru Societatea Civila (Cluj-Napoca) si este cofinantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Sponsorul principal al evenimentului este Kaufland Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *