Grupul Carrefour sarbatoreste 16 ani cu multe premii

In perioada 15 Iunie- 12 Iulie, Grupul Carrefour sarbatoreste 16 ani de activitate in Romania, ocazie cu care isi propune sa celebreze familia (Cate familii, atatea obiceiuri de a sarbatori. Bucura-te de fiecare!) si sa ofere tuturor clientilor o atmosfera festiva prin sansa de a castiga peste 300.000 de vouchere de cumparaturi, direct la casele de marcat, sau prin tragere la sorti, participand la Marea Tombola Aniversara cu premii mari, precum biciclete, aparate electrocasnice, 3 masini Renault Clio sau 1 apartament.  Mai mult, magazinele Carrefour intampina familiile care le trec pragul cu super “preturi aniversare” si cu ofertele din campania Black Promo.


Familia moderna este in cautarea avantajelor pe care le poate avea de la un retailer, fara a face rabat de la timpul petrecut cu cei dragi si de la calitatea stilului de viata. Carrefour se adreseaza, astfel, tuturor obiceiurilor romanilor si celebreaza diversitatea, bucurandu-se de fiecare – Cate familii, atatea obiceiuri. Bucurate de fiecare! Astfel, clientii vor avea ocazia sa castige premii instant, direct la casele de marcat, sau premii mari, la Marea Tombola Aniversara.

Ne-am propus anul acesta, in luna Aniversara Carrefour, sa sarbatorim. A 16-a aniversare a Carrefour in Romania marcheaza un punct important in istoria companiei prin simplul fapt ca pe de o parte, grupul Carrefour in Romania se afla intr-o perioada in care si-a largit familia, in prezent marea familie a Carrefour numara aproximativ 17.000 de oameni, iar pe de alta parte, compania a crescut de-a lungul anilor alaturi de numeroasele familii din Romania care au fost si sunt clienti ai magazinelor grupului Carrefour. Ii invitam pe toti sa intre in atmosfera de sarbatoare a Carrefour, cu premii surpriza si mari la Marea Tombola Aniversara, cu preturi “aniversar” si super oferte.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Premiile Marii Tombole Aniversare:

  • Premii acordate instant, la casele de marcat : peste 300.000 de vouchere de cumparaturi;
  • Premii acordate prin tragere la sorti: biciclete, frigidere si masini de spalat, 3 Renault Clio si 1 apartament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *