15 Iunie: CSRMedia.ro organizeaza a cincea editie a Seminarului Comunitatii de CSR

FB-cover-photo-parteneri CSRMedia.ro organizeaza joi, 15 iunie, cea de-a cincea editie a Seminarului Comunitatii de CSR.

Seminarul reuneste, ca in fiecare an, zeci de reprezentanti ce se ocupa de conceperea, organizarea si implementarea actiunilor de CSR din cele mai mari companii din tara noastra. Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare si corporate affairs, specialistilor in marketing si resurse umane si managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

In cadrul evenimentului va fi lansata a cincea editie a studiului Dinamica si Perspectiva domeniului CSR in Romania, realizat in parteneriat cu Valoria Business Solutions.

Studiul, singurul de acest fel realizat cinci ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor de top, directorilor, managerilor si specialiștilor de CSR din diverse companii din Romania cu privire la evolutia, dinamica si provocarile ale acestui domeniu in 2016 si 2017.

Lacramioara BotezatuSeminariile Comunitatii de CSR au devenit deja o traditie. Ne bucuram ca am reusit sa cream deja o comunitate numeroasa, interesata de evolutia si perspectiva domeniului CSR in tara noastra. Rezultatele celei de-a cincea editii a studiului ne aduc o noua perspectiva asupra domeniului responsabilitatii sociale corporative din Romania. De la an la an vedem tot mai multe proiecte cu impact la nivelul comunitatilor si, mai ales, tot mai multe companii si oameni care se implica. Ma bucur sa vad o colaborare intre companii atunci cand este vorba despre proiecte. Atunci cand ne unim resursele, rezultatele sunt mult mai bune”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSRMedia.ro.

Elena Badea – Managing Partner la Valoria Business Solutions va prezenta noutatile privind tendintele si perspectiva responsabilitatii CSR din Romania, precum si evolutia domeniului in 2016/2017 comparativ cu anii precedenti pe plan local.

elena badea valoriaFiecarui studiu CSR realizat in acesti cinci ani i-a urmat o intalnire in cadrul careia au fost prezentate rezultatele studiului. Aceasta intalnire are ca scop schimbul de opinii in baza informatiilor oferite de companiile respondente, exemple de buna practica, identificarea zonelor de interes comune pentru companiile care fac CSR. Revenim si de data aceasta cu cele mai noi tendinte identificate si o facem cu convingerea ca raportul studiului este un continut de valoare ce ofera o perspectiva comparativa cu editia anterioara. Studiul poate fi vazut ca un instrument de sondare a opiniilor legate de CSR, dar si ca un liant al comunitatii CSR din Romania”, spune Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions.

Editia aniversara 5 ani a Seminarului Comunitatii CSR este sustinuta de companiile: Orange, BCR, Lidl, Fundatia Sensiblu, Groupama si Mol Romania.

Inscrierea este GRATUITA, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere la Seminar, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *