Tech a Break : Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Orange lansează platforma Tech a Break cu evenimente găzduite de Orange smart shop. Gândit ca hub de comunicare pentru întreaga comunitate, Orange invită persoanele interesate de experiențe inedite de învățare, expoziții sau concursuri digitale, să participe la evenimentele preferate ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din 13 orașe: Brașov, București, Arad, Bacău, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Adresat tuturor persoanelor care vor să ia contact cu noile tehnologii și vor să își dezvolte competențele digitale, clienți Orange și nu numai, calendarul de evenimente poate fi consultat pe orange.ro/techabreak, unde acesta va fi actualizat permanent.         

Orange susține anteprenoriatul din industriile creative și tehnice prin lansarea concursului Smart Design Challenge1. Prin intermediul acestuia, tinerii designeri sunt provocați să proiecteze un obiect sau o instalație de design, atât decorativă, cât și funcțională, care se inspiră din produsele și serviciile Orange din categoriile: Orange Home (servicii de internet, televiziune, telefonie fixă, smart home) sau telefoane, accesorii, gadgeturi și wearables. Orange va premia cel mai bun proiect de design cu un premiu în valoare de 5000 euro. De asemenea, va mai fi acordat și un premiu de popularitate – câte o tabletăSamsung Galaxy Tab S3, în fiecare din cele 14 Orange smart shop-uri în care vor fi expuse proiectele. Concursul este dezvoltat în parteneriat cu Dizainăr. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *