350 de angajati ai TELUS International au voluntariat pentru Hospice

Jeffrey Puritt(dreapta) si Alex Padureanu(stanga) Pentru al cincelea an consecutiv, 350 de membri ai echipei TELUS International s-au reunit in cel mai mare eveniment de voluntariat al companiei, TELUS Days Of Giving.

Voluntarii au renovat o cladire a centrului socio-medical HOSPICE Casa Speranței de la Adunatii-Copaceni, pentru a fi transformata in Tech House. Acesta va fi un centru educational dotat cu cea mai recenta tehnologie (VR, realitate augumentata si inteligenta artificiala) care va imbunatati terapia copiilor cu afectiuni rare sau incurabile. Prin finantarea oferita de TELUS International, in valoare de 80.000 de euro, centrul va beneficia si de o noua constructie care va fi locuita de personalul centrului.

Jeffrey Puritt, Președinte și CEO al TELUSIn Romania, peste 5.000 de copii sufera in prezent de afectiuni ce le scurteaza viata. In ajutorul acestor copii si al familiilor lor, TELUS International a initiat un parteneriat cu HOSPICE Casa Sperantei, cel mai important centru de caritate pentru ingrijire paliativa din sud-estul Europei. Vrem cu adevarat sa imbunatatim conditiile de ingrijire a acestor copii”, a declarat Jeffrey Puritt, Președinte si CEO al TELUS International, care a venit in Romania pentru acest eveniment.

Alaturi de partenerii HOSPICE Casa Sperantei, 3D ART Studio si Policolor, comitetele executive ale companiilor TELUS si TELUS International din TDOG_voluntariintreaga lume s-au alaturat celor 350 de membri ai echipei locale ca parte a acestei experiente filantropice.

Alexandru PadureanuAnul trecut, 350 de membri ai companiei TELUS International au contribuit la istoria HOSPICE Casa Sperantei prin cel mai mai mare eveniment de voluntariat din cei 25 de ani de existenta ai Fundatiei. Au reusit acest lucru prin reconstruirea unei cladiri vechi, prin renovarea locuintelor pentru familii cu copii cu afectiuni incurabile, plantarea a sute de copaci si crearea unui loc de joaca. Anul acesta, voluntarii companiei se intorc pentru a continua proiectul inceput in 2016”, a declarat Alex Pădureanu, Director General Adjunct & Director de Strangere de Fonduri al Hospices of Hope.

Odata cu inaugurarea centrului, 400 de copii vor primi ingrijiri speciale, iar 300 vor fi primiti anual in tabere tematice.

TELUS International Europe a organizat pana in prezent patru evenimente din seria TELUS Days Of Giving, la Centrele de Servicii Sociale Pinocchio si Cireșarii din Bucuresti (in 2013 si, respectiv, 2014), la Scoala 136 din Bucuresti in 2015, precum si la Salcuta, in judetul Dolj (2015).

Eforturile in domeniul responsabilitatii sociale sunt completate prin Fundatia TELUS International Romania Community Board, lansata in septembrie 2016, care distribuie anual 100.000 de dolari organizatiilor non-profit din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.