UniCredit Bank sustine Festivalul International de Teatru de la Sibiu

SIBIU FESTIVALUniCredit Bank continua parteneriatul cu Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS). Editia 2017 a Festivalului se desfasoara intre 9 si 18 iunie si va reuni 3.200 de artisti din 70 de tari care vor juca peste 500 de spectacole.

Anul acesta, principalele contributii UniCredit Bank constau in sprijinirea Fabricii de Cultura, un proiect unic in amploarea sa, a noului Laborator Creativ de la Sibiu, dar si in lansarea unei aplicatii de smartphone dedicata FITS 2017.

anca-ungureanu-unicreditFestivalul International de Teatru de la Sibiu este printre cele mai importante evenimente culturale din Romania si de aceea suntem onorati sa fim parteneri in organizarea lui. De peste 10 ani sustinem arta, cultura, design-ul si educatia in creativitate, prin urmare ne-am bucurat de ocazia de a prelua sprijinirea activa a Fabricii de Cultura UniCredit, un spatiu creativ cu viziune pe termen lung – un viitor centru al artelor spectacolului. Pentru ca suntem banca mintilor creative, anul acesta sustinem Sibiu Creative Laboratory, un laborator de cercetare si educatie dedicat inovatiei in tehnologie, arta si forma teatrala”, a declarat Anca Ungureanu, Director de Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank.

Editia de anul acesta va aduce o alta premiera in Romania, sprijinita de UniCredit Bank. Laboratorul Creativ va fi baza unui workshop tinut de scenograful de renume mondial Jean-Guy Lecat, in cadrul caruia participantii vor cauta solutii de transformare a unor spatii abandonate in locuri adecvate pentru spectacole. UniCredit Bank va oferi castigatorului premiul cel mare, in valoare de 1.000 de euro, precum si ocazia de a pune bazele devoltarii pe termen lung a Fabricii de Cultura UniCredit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *