Therme București lansează cea mai mare plajă urbană din Europa

Therme București lansează, din 10 iunie, cea mai mare plajă urbană din Europa – Sands of Therme. Astfel, vizitatorii centrului se pot bucura de un litoral compus din 30.000 de metri pătrați de plajă, precum și alte atracții ce recreează atmosfera vacanței de vară: piscină tropicală, 1.500 de șezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de măslini, terenuri de fotbal și volei și un Concept Beach Club. Investiția totală a proiectului se ridică la 5 milioane de euro și plasează Bucureștiul în liga selectă a capitalelor europene cu plaje urbane, precum Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg. 

Plaja Sands of Therme găzduiește și un Concept Beach Club, cu mai multe zone dedicate: Cocktail Bar, Gelateria Carte d’Or, Coffee Shop, Beer Bar (cu locuri la masă și la bar) și VINO Wine Bar, dar și o zonă de grill, Beach Barbeque. Terasa semi-acoperită a Beach Club-ului poate acomoda la mese și la bar circa 400 de vizitatori simultan. Design-ul urban al Beach Club-ului a fost realizat împreună cu Sweet Damage Crew, un grup de street artists (graffiti) multi-premiați în cadrul concursurilor internaționale și locale, care au realizat pentru Therme București una dintre cele mai complexe lucrări de street art din România.

Zona de grill, Beach Barbeque are un meniu sofisticat, pe care se regăsesc preparate inspirate din bucătăria internațională, oferind o mare varietate de carne și pește, maturate și marinate în baițuri fine, concepute de Chef Lucian Dobre, un împătimit al gastronomiei.

 „Fiecare vară la Therme București aduce extinderi și elemente unice în România pentru vizitatorii noștri. Din acest an, bucureștenii beneficiază de cea mai mare și complexă plajă urbană din Europa, care recreează scenografia exotică estivală prin nisip fin, piscină tropicală, vegetație, șezlonguri pe plajă și terasă, pool bar și Concept Beach Bar, și activități de plajă, la doar 15 minute de agitația orașului”, a declarat Stelian Iacob, General Manager Therme București.

Wine-bar-ul VINO de pe plajă oferă nu mai puțin de 126 de sortimente de vin atent selecționate, din toate zonele reprezentative ale lumii, care pot fi savurate alături de brânzeturi și charcuterie, într-o atmosferă relaxantă.

Gelateria Carte d’Or își propune să răsfețe vizitatorii cu deserturi pe bază de înghețată, ce au ca sursă de inspirație cele mai exotice destinații de vacanță. Fie că vorbim de gusturi autentice franțuzești, de savoarea deserturilor italienești sau de arome exotice din Hawaii, Gelateria Carte d’Or oferă consumatorilor experiențe senzoriale inedite.

Una dintre marile atracții care completează atmosfera exotică de pe plaja Sands of Therme este oaza de verdeață mediteraneană compusă din 600 palmieri și 40 de măslini, originari din zona mediteraneană. Vegetația exotică include și specii rare de palmieri, printre care Washingtonia robusta, palmieri originari din California, plantați în pisicina exterioară și împrejurimile acesteia. Palmierii au peste 7 metri înălțime și „vârste” cuprinse între 35 și 40 de ani, iar frunzele acestora pot ajunge pana la 2,5-3 metri lungime.

În zona dedicată relaxării, The Palm, pe lângă plaja generoasă cu nisip fin, vizitatorii se pot relaxa într-o piscină de 720 metri pătrați, cu o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 de metri, a cărei capacitate este similară piscinei interiorare din zona The Palm. Piscina cu pool bar, situată în zona de sud a zonei The Palm, dispune de 171 de locuri de relaxare – locuri la bar, locuri la mese, pe banchetă și șezlonguri în apă – și este înconjurată de vegetație exotică, palmieri spectaculoși cu înălțime de până la 7 metri și gradene cu șezlonguri.

Și pe plaja zonei dedicate familiei, Galaxy, vizitatorii se pot relaxa pe cele 1.000 de șezlonguri pe nisip, întinse pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați. Cocktailuri și alte băuturi revigorante, precum și gustări vor putea fi savurate în 3 beach bar-uri de pe plajă. Zona Galaxy are, de asemenea, propriul Grill Bar, care completează meniul variat al restaurantului Galaxy.

Pentru vizitatorii amatori de activități sportive, Sands of Therme găzduiește două terenuri de volei și un teren de fotbal pe nisip, ce recreează întocmai atmosfera de la malul mării, urmând ca în curând să fie deschis și un teren de fotbal pe iarbă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *