Până pe 9 iunie te poti inscrie la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților

Maraton DHL_Start editie 2016DHL Romania a prelungit perioada de inscrieri pentru Maratonul DHL Stafeta Carpatilor pana pe 9 iunie, in limita locurilor disponibile. Aliniaza-te la linia de start pe 17 iunie, la Poiana Brasov, alaturi de sutele de participanti care deja s-au inscris. Participa individual sau impreuna cu echipa si prietenii la cea de-a opta editie a maratonului. Poti alege sa te inscrii la oricare dintre cele trei categorii de probe – Stafeta (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) si Maraton (42,195 km) accesand site-ul competitiei. Si anul acesta, toate fondurile stranse din taxele de participare vor ajunge la Comitetul National Paralimpic, pentru a sustine performantele si efortul sportivilor paralimpici.

Evenimentul se bucura de sustinerea campionilor Gabriela Szabo, Constantina Dita, Andreea Raducan, Monica Rosu, Miodrag Belodedici, dar si a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Bruma, Eli Roman, Adi Hadean, Dragos Bucurenci, Andrei Rosu, Serban Damian sau George Balta.

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor incurajeaza tinerii sa practice sport in aer liber, astfel ca ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani). Surprizele apar si pentru cei mai mici, cu varste intre 5 si 13 ani. Ei pot participa gratuit la Crosul Copiilor, o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare.

Lansat in 2005, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor a ajuns una dintre cele mai cunoscute competitii de gen din Romania si unul dintre cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, datorita traseului unic pe ruta Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, atat sosea, cat si traseu montan, precum si componentei ca ritabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *