Fundatia Olimpica Romana ofera cursuri gratuite de initiere in tenis, pentru copii

Fundatia Olimpica Romana ofera 6 cursuri gratuite de initiere in tenis, pentru copii, in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Programul, care a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie, este dedicat copiilor din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, care doresc sa invete elementele de baza ale tenisului, indiferent de nivelul de pregatire in acest sport, sub indrumarea unor antrenori profesionisti.

Selectiile au loc in intervalul iunie-octombrie si au rolul de a identifica in randul micilor iubitori de tenis copii talentati care au potential de a obtine performante in domeniu, devenind unii dintre cei mai buni jucatori de profil. Inscrierile pentru selectie se fac la adresa de e-mail roxana.marinescu@fundatiaolimpica.ro sau la numerele de telefon 0721 201 667 / 0722 390 524.

Am initiat acest program pentru a incuraja tanara generatie sa practice sport si pentru a descoperi copiii talentati. Ne dorim ca prin aceste cursuri gratuite sa atragem un numar cat mai mare de copii catre tenis, sustinand si pregatind astfel viitorii campioni ai Romaniei”, a declarat Andreea Raducan, Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane.

Fundatia Olimpica Romana va sustine copiii selectionati oferind, in mod gratuit, 6 lectii de grup cu instructori profesionisti, precum si acces gratuit la terenurile de antrenament, rachete si mingi.

Copiii selectionati vor beneficia de suportul integral al unor instructori profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu si, in special, in pregatirea celor mici. Mai mult decat atat, terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac, care vor gazdui aceste activitati, ofera conditii excelente de joc.

Copiii care practica minim 20 de sedinte sunt inscrisi automat la o competitie-eveniment, in care Marele Premiu este un dejun cu un campion de tenis din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *