Bikers for Humanity a reunit peste 130 de motociclisti

BikersforHumanityPeste 130 de motociclisti din toata tara si-au dat intalnire la Cumpana, judetul Constanta, in weekendul 2-4 iunie. Motociclistii au muncit la patru cvadruplexuri pentru ca 16 familii cu venituri mici sa aiba o locuinta decenta in care sa isi creasca copiii. Acestia au turnat beton, au varuit, vopsit, aplicat tencuiala decorativa, montat gips carton si vata minerala, au muncit la zidarie si la imprejmuire, au realizat etrieri si au legat grinzi pentru fundatie pentru cele 16 locuinte pe care Habitat for Humanity Cumpana le construieste in cadrul proiectului „Construim impreuna pentru viitor”.

Cei 130 de motociclisti au campat in spatiul dedicat de langa santier, iar sambata au muncit, alaturi de familiile beneficiare si specialistii Habitat for Humanity, la ridicarea a 16 locuinte.

Evenimentul Bikers for Humanity este la a doua editie si este initiat de realizatorul radio Cristian Hrubaru, care sustine proiectele organizatiei din 2015. La prima editie Bikers for Humanity au participat peste 350 de motociclisti care s-au implicat in ajutorarea a 36 de familii din Bacau.

Prin proiectul „Construim impreuna pentru viitor”, dezvoltat in parteneriat cu Primaria comunei Cumpana, filiala Habitat for Humanity Cumpana va construi in sistem cvadruplex 20 locuinte, intre 2015 si 2019. Pana in prezent, aproximativ 300 de voluntari straini si din companiile romanesti au muncit pe santierul filialei Habitat for Humanity Cumpana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *