Miele: 10 ani garanție pentru electrocasnice de bucatarie

Miele oferă 10 ani garanție pentru minimum trei produse de bucătărie încorporabile achiziționate până pe 20 iulie 2017. Campania se desfășoară în toate magazinele din România care comercializează produse Miele.

Pentru a beneficia de cei 10 ani de garanție (2 ani de la producător și 8 ani de extra-garanție Miele Service Zertifikat), clienții trebuie să completeze un formular în maximum 60 de zile de la achiziționarea produselor.

Este prima campanie de acest gen pe care o desfășurăm în România. Produsele Miele sunt supuse unor teste intensive, fiind fabricate pentru a rezista cel puțin 20 de ani, iar prin acordarea unei garanții extinse pe o perioadă atât de mare vrem să întărim aceast fapt. Observăm că tot mai mulți clienți își doresc să își utileze integral bucătăriile cu electrocasnice Miele și ne dorim ca prin această campanie să se convingă de calitatea produselor noastre, calitate dublată de eficiența și confortul în utilizare pe care electrocasnicele premium Miele le oferă. Obiectivul de business al campaniei vizează creșterea vânzărilor în următoarele două luni pe categoria electrocasnicelor de bucătărie”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Clienții pot alege produse pentru bucătărie dintr-o gamă variată de plite, hote, cuptoare, aparate frigorifice încorporabile și mașini de spălat vase Miele, recunoscute pentru fiabilitatea și tehnologiile unice cu care sunt dotate. De exemplu, majoritatea plitelor din gama PowerFlex dispun de două zone de gătit cu patru arzătoare, de comenzi TouchControl, de funcție de recunoaștere a vasului de gătit și de un ventilator de răcire integrat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *