Starbucks Vitan aniversează 10 ani

Starbucks Vitan a sărbătorit, pe 23 mai, 10 ani de existență cu o petrecere de neuitat plină de surprize, băuturi special create pentru aniversare – espresso martini, muzică bună, demonstrații ale barista și momente de neprețuit alături de prieteni.

Starbucks, cea mai iubită marcă de cafea din lume, a împlinit, primăvara aceasta, 10 ani de la intrarea pe piaţa din România, Starbucks Vitan fiind a doua cafenea deschisă de popularul brand în București.

Marți, 23 mai, echipa Starbucks Vitan a marcat cum se cuvine un deceniu de existență, invitând prietenii cafenelei, vedete, jurnaliști și bloggeri să „ciocnească” un pahar de espresso martini, să deguste deserturile aromate și să se delecteze cu muzică disco mixată de DJ.

Invitații au avut parte de nenumărate surprize, cea mai spectaculoasă fiind transformarea cafenelei într-o mini discotecă, cu discoball, mult glam și chef de distracție. Printre atracțiile serii s-au numărat demonstrațiile ținute de talentații barista de la Starbucks Vitan, dar și o cabină photo booth, locul perfect de creat amintiri pentru rețelele sociale.

„Petrecerea de 10 ani de Starbucks Vitan a fost modul nostru de a ne arăta recunoștința față de prietenii noștri – deoarece clienții ne-au devenit cu adevărat prieteni în acest deceniu – și de a le reaminti de ce atmosfera de la noi e specială: avem cele mai bune cafele din lume, barista super talentați, deserturi delicioase și o atmosferă perfectă pentru o ieșire de weekend cu prietenii sau pentru un repaos binemeritat la shopping”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

La 10 ani de la intrarea pe piața din România, Starbucks a devenit brandul preferat al românilor și se poate lăuda cu o rețea de 29 de cafenele în toată țara: 16 în București, două în Cluj – Napoca, trei în  Timișoara, două în Constanța, una în Brașov, două în Craiova, una în Ploiești și două în Iași.

Anul acesta, lanțul de cafenele va continua să cucerească noi orașe din România și să ofere experiența autentică Starbucks cât mai multor oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *