Copiii se pot inscrie gratuit la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

Running copii In cadrul celei de-a opta editii a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, ce va avea loc pe 17 iunie in Poiana Brasov, copiii cu varste intre 5 si 13 ani se pot inscrie gratuit la Crosul copiilor, o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare. Toti copiii sunt invitati sa se inscrie, pana pe 31 mai, fiind impartiti pe 3 categorii de concurs: varsta intre 5 – 8 ani: 250 m; varsta intre 9 – 11 ani: 500 m si varsta intre 12 – 13 ani: 1000 m. Competitia se va desfasura pe platoul de la Stana Turistica si va beneficia de arbitraj si numere de concurs separate de restul maratonului, iar finalistii vor fi premiati cu medalii. Pentru deliciul copiilor, o echipa de animatori va asigura distractia pe platoul de la Stana Turistica, iar cei mici se pot intalni cu  Alba ca Zapada, Spiderman sau Mickey Mouse. Dupa festivitatea de premiere, copiii se vor bucura de un spectacol inedit si un concert plin de energie la Stana Turistica.Cros copii 2016

Toti copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti la inscriere de un parinte, tutore sau profesor, care va semna declaratia de consimtamant pentru participarea copilului in competitie.

DHL incurajeaza practicarea sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit si in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani).

Inscrierile pentru oricare dintre cele trei categorii de probe ale Maratonului DHL Stafeta Carpatilor – Stafeta (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) si Maraton (42,195 km) – continua pana pe 31 mai pe http://maratondhl.ro, sectiunea Inscrieri.

Sute de participanti de toate varstele s-au inscris deja si pe 17 iunie vor fi la linia de start! Evenimentul se bucura de sustinerea si participarea marilor campioni Gabriela Szabo, Constantina Dita, Andreea Raducan, Monica Rosu, Miodrag Belodedici, dar si a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Bruma, Eli Roman, Adi Hadean, Dragos Bucurenci, Andrei Rosu, Serban Damian sau George Balta.

”Daca vrei sa misti lumea, incepe cu tine! Participa!” spun toti sustinatorii editiei 2017 a Maratonului DHL, mesaj ce are o puternica legatura emotionala cu cauza pe care o sustinem, sprijinirea sportivilor paralimpici, cei care zilnic lupta pentru a demonstra ca nimic nu este imposibil, toate fondurile din taxa de inscriere fiind donate Comitetului National Paralimpic, partenerul nostru si in aceasta editie.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *