Renault lanseaza Noul Captur in Romania

Crossover-ul urban Captur va fi disponibil clienților din România începând din luna iunie. Comenzile se pot înregistra deja la distribuitorii autorizați.

Captur menține elementele esențiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanțe. Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse, iar clienții pot alege dintre peste 30 de combinații diferite pentru a-și personaliza propria mașină şi trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens.

Noul Captur este echipat, în funcție de versiune, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie rafinează design-ul exterior și îmbunătățește siguranța, oferind o mai mare eficiență și confort la condus. Luminile de zi cu LED sunt integrate în bara de protecție inferioară. Luminile din spate sunt dotate cu aceeași semnătură, vizibilă atât noaptea, cât și ziua.

Cu patru tipuri de motoare, diesel și benzină, Noul Captur permite tuturor clienților să aleagă soluția potrivită. Versiunile diesel disponibile sunt: dCi 90 (disponibil cu transmisie manuală sau transmisie automată) și dCi110 cuplat cu o cutie manuală cu șase trepte. Echipat cu Stop & Start și sistemul de recuperare a energiei la frânare și decelerare, acest motor are o putere de 110 CP la 4000 rpm și un cuplu de 260 Nm la 1750 rpm. Motorul de 110 CP dCI  se bazează pe o nouă arhitectură turbo cu inerție redusă, permițând un timp de răspuns foarte scurt, la turații joase.

Totodată, Captur își păstrează caracteristicile cele mai practice, inclusiv sertarul Easy Life și tapițeria detașabilă. Totodata, noul model propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și sistemul R & Go, disponibil de la nivelul de intrare în gamă.

Pentru prima dată în segmentul său, Renault oferă sistemul de avertizare asupra unghiului mort „Blind Spot Warning” și sistemul “Easy Park Assist”, ambele disponibile pe versiunile superioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *