Bancpost isi deschide portile pentru elevii claselor gimnaziale

Scoala altfel BancpostBancpost isi deschide portile, pentru al doilea an consecutiv, pentru elevii claselor I-VIII, in cadrul programului de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor”. Peste 700 de elevi de la scolile primare si gimnaziale din Bucuresti sunt asteptati sa participe in perioada 22 -31 mai la cursurile gandite special pentru cei mici.

Programul de educatie financiara este implementat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul General al Municipiului București si are ca obiectiv extinderea si consolidarea cunostintelor financiare pentru elevii claselor I-VIII. Cei mici invata astfel prin intermediul jocurilor si a interactiunii directe informatii despre istoria sistemului bancar din Romania, notiuni de baza cu care vin in contact precum ”card”, ”cont de economii”, ”investitie”, ”depozit”, ”credit”, dar si despre modul in care pot adopta un comportament financiar prudent care sa ii ajute in indeplinirea dorintelor lor.

Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare, BancpostEducatia financiara a tinerilor este o prioritate atat pentru sistemul de invatamant, cat si pentru industria bancara in general. Bancpost a aderat la obiectivul industriei de a creste nivelul educatiei financiare in principal in randul copiilor, si a dezvoltat un amplu program Banking-ul pe intelesul tuturor lansat in 2016. Ne onoreaza interesul crescut manifestat de cadrele didactice din Bucuresti, de copii, dar si de parintii care si-au inscris copiii la cursurile de educatie financiara derulate de Bancpost. Este o colaborare care in timp poate face diferenta in ceea ce priveste nivelul de educatie financiara in randul tinerilor”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare, Bancpost.

Cursurile „Banking-ul pe intelesul tuturor” se desfasoara in perioada 22-31 mai, la sediul central Bancpost din Bucuresti si sunt structurate pe 2 module: o parte teoretica explicata prin intermediul jocului si a imaginilor video, si o parte practica, pe parcursul careia cei mici viziteaza unitatea Bancpost.

In 2016, programul “Banking-ul pe intelesul tuturor” s-a desfasurat in perioada 18-22 aprilie 2016. Pe parcursul celor 5 zile de activitati, peste 600 de elevi din cadrul a 20 de scoli din Bcuuresti au participat la sesiunile de pregatire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.