Mol Romania: Finantare de 350.000 pentru tinerii artisti si sportivi

Afis Mol RomaniaMOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au lansat cea de-a 12-a editie a Programului MOL de promovare a talentelor. Tineri sportivi si artisti cu rezultate bune din toata tara se pot inscrie in programul organizat pe baza de concurs de proiecte. Fondul total de sponsorizare este de 350.000 de lei si este acordat de MOL Romania. Programul se adreseaza tinerilor sportivi sau artisti cu varste intre 8 si 18 ani, respectiv pentru categoria de peste 18 ani, care au nevoie de sustinere in scopul participarii la concursuri sau achizitiei de echipamente si materiale. Cererile vor fi evaluate de doua jurii de specialitate. Presedintele juriului la sectiunea sport este Violeta Beclea-Székely, campioana europeana la atletism si doctor in sport, iar la sectiunea arta violonistul Albert Márkos, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj.

Solicitarile pot fi depuse pana la data de 17 iunie 2017, iar detaliile programului pot fi gasite pe www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro. Inscrierile se pot face atat individual, cat si prin echipe sportive sau ansambluri artistice.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romaniaDe 12 ani sustinem performanta tinerilor artisti si sportivi care reprezinta tara la festivaluri si competitii europene, mondiale si olimpice. Este un sprijin care se acorda celor cu rezultate bune si care le arata tinerilor ca munca si talentul lor sunt apreciate”, a declarat Camelia ENE, Country Chairman & CEO MOL Romania.

In cadrul celor 11 editii anterioare ale programului, MOL Romania a acordat 1.261 de sponsorizari in valoare de peste 2.870.000 de lei unui numar de 1.846 de sportivi si tineri artisti din toata tara, unii dintre ei obtinand finantare de mai multe ori.

In cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportiva sau artistica sau pentru a achizitiona echipamente si materiale. Din finantarea totala a editiei a 12-a, 160.000 lei sunt destinati sportului, 120.000 lei domeniului artelor si 70.000 lei pentru categoria de varsta de peste 18 ani, in cadrul careia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizari in ultimii ani si au depasit varsta majoratului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *