Lidl România a devenit partener oficial al FIBA Eurobasket 2017, ce va avea loc la Cluj

Lidl România sustine turneul final european FIBA Eurobasket 2017 in calitate de partener. România va găzdui, alături de Turcia (Istanbul), Finlanda (Helsinki) și Israel (Tel Aviv), turneul  ce aduce la start cele mai bune 24 de echipe masculine de baschet la nivel european.

Astfel, în perioada 1-7 septembrie, la sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor avea loc meciurile Grupei competiționale C.

Ca partener oficial al evenimentului, LIDL România susține pentru prima dată o competiție sportivă de anvergură europeană. Alături de naționala masculină “Vulturii” în cursa pentru trofeul european, LIDL România împărtășește aceleași valori: performanță, corectitudine, evoluție și spirit de echipă.În cadrul grupei C, alături de echipa României, vor concura pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției selecționatele Spaniei, Ungariei, Croației, Cehiei și Muntenegrului.

“Suținem FIBA Eurobasket 2017 pentru că ne regăsim în pasiunea și ambiția sportivilor pentru performanță. În business, ca și în sport, ai nevoie de un obiectiv care să te țină în priză, să te energizeze și să te motiveze. În plus, credem în puterea pe care ți-o dă echipa să depășești orice obstacol. Ne urmărim consecvent obiectivele, ne place să le depășim și ne bucurăm cu atât mai mult că putem, ca echipă, să fim alături de naționala României de basket în lupta cu giganții Europei”, a afirmat Cristina Hanganu, Director de Comunicare și CSR Lidl România.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activează în retailul alimentar din Germania și Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *