UPS : Partener oficial pentru logistica al EXPO 2020 Dubai

 Expo 2020 Dubai a ales UPS (NYSE: UPS) ca partener oficial pentru logistică la evenimentul World Expo 2020 Dubai, defășurat între 20 octombrie 2020 și 10 aprilie 2021, la care vor participa milioane de vizitatori.

Cu peste 180 de țări participante și sute de mii de vizitatori în zilele de vârf, evenimentul va fi unul dintre cele mai ambițioase proiecte abordate de UPS până acum.

Ca partener oficial pentru logistică la Dubai Expo 2020, UPS va furniza un spațiu de depozitare de peste 27.000 de metri pătrați, echivalentul a patru terenuri de fotbal, și va aloca o echipă de 1.000 de angajați. UPS are experiență în proiecte de anvergură, fiind partener și al Jocurilor Olimpice de la Londra, în 2012, și de la Beijing, în 2008.

Parteneriatul a fost semnat de Alteța Sa Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, președinte al comitetului Expo 2020 Dubai, și Jean-Francois Condamine, președintele UPS pe teritoriul Subcontinentului Indian, în Orientul Mijlociu și Africa (ISMEA).

Tema Expo 2020, „Connecting Minds, Creating the Future” („Conectând minți, Creând viitorul”), oferă o platformă pentru promovarea creativității, inovației și cooperării la nivel global. „Mobilitatea reprezintă unul dintre pilonii principali ai Expo 2020 Dubai,” declară Excelența sa Reem Al Hashimy, ministru de stat al Emiratelor Arabe Unite pentru cooperare internațională și director general al biroului Expo 2020 Dubai. „Aceasta conectează oameni, lucruri și idei și facilitează accesul către piețele mondiale, către cunoaștere și inovatie. În acest context, UPS joacă un rol cheie – nu numai pe parcursul desfășurării Expo 2020 Dubai, dar chiar și la mult timp după încheierea evenimentului, în 2021.

Desfășurându-și activitatea în această zonă din 1989, UPS va contribui la consacrarea regiunii Dubai ca un hub de transporturi pentru comerțul global, realizând o punte pentru schimbul de mărfuri între Orientului Mijlociu și China, Africa, Europa și Statele Unite.

Intenționăm să extindem activitatea UPS în această regiune, stabilind capacitatea, necesarul tehnologic și de personal pentru deservirea clienților care fac livrări către și prin Dubai, chiar la mult timp după încheierea expoziției,” Spune David Abney, Chairman și CEO UPSUn proiect de asemenea dimensiuni solicită existența unei rețele avansate: inteligentă, eficientă și integrată. Aceasta este viziunea noastră împărtășită pentru cum trebuie să arate logistica viitorului.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *