ComunicatedeAfaceri.ro lanseaza Stand Up Biz

StalingradPlatforma online ComunicatedeAfaceri.ro lanseaza Stand Up Biz – o serie de intalniri informale constructiviste cu reprezentanti ai organizatiilor responsabile social din Romania. Evenimentele Stand UP Biz evolueaza spontan, pe baza discutiilor si a opiniilor invitatilor, plecand de la o tema provocatoare, a carei rezolvare este benefica pentru comunitate.

In primul eveniment din seria Stand UP Biz „Construim un program de CSR”, cu Stelian Muscalu, jurnalist DIGI24, in calitate de speaker-moderator. Participantii sunt oameni care se pricep la CSR, din companii cu programe, proiecte, strategii de responsabilitate sociala. Intalnirea este gazduita de Stalingrad Laser Tag Arena, care isi va prezenta audientei primul sau program de responsabilitate comunitara. Evenimentul va avea loc marti, 30 mai, de la ora 19.00.  Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, confirmata organizatorului la email contact@standupbiz.ro, sau prin completarea formularului de participare de pe site-ul www.standupbiz.ro.

In Romania, responsabilitatea sociala corporatista este asociata cu marile companii, IMM-urile romanesti fiind prea putin implicate in comunitate intr-un mod articulat. Constrangerile financiare, umane, administrative sunt invocate ca piedici in adoptarea de catre IMM-uri a practicilor de CSR (studiul „Responsibilitate Sociala in Romania – Focalizare asupra intreprinderilor mici si mijlocii”, UNDP Romania, 2011). Autorii studiului, experti in domeniul CSR, recomanda identificarea de solutii realiste, simple, de implicare in comunitate, care nu consuma timp si nu gripeaza activitatea IMM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *