Anvelopele Bridgestone echipează primul SUV mediu premium de la Alfa Romeo

Bridgestone a fost selectat de către Alfa Romeo ca furnizor de anvelope pentru primul său SUV premium de dimensiuni medii. Proiectate cu tehnologia Run-Flat şi caracteristica all-season, anveloplele Dueler H/P Sport de la Bridgestone vor echipa noul Alfa Romeo Stelvio 2018.

„Bridgestone este onorat să furnizeze anvelope pentru mult aşteptatul SUV Alfa Romeo Stelvio”, afirmă Christophe de Valroger, Vice Preşedinte Echipamente Originale Bridgestone Europa. „Anvelopa Dueler H/P Sport este proiectată să îmbunătăţească manevrabilitatea şi stabilitatea în viraje, în timp ce asigură performanţă pe tot parcursul anului, inclusiv tracţiune pe strat subţire zăpadă.”

Anvelopa Bridgestone Dueler H/P Sport este dezvoltată pentru şoferii SUV-urilor de mare performanţă care îşi doresc anvelope proiectate pentru toate sezoanele. Aspectul simetric şi blocurile rigide ale umărului asigură o reacţie precisă a direcţiei. Nervura centrală cu canale în unghi mare şi canelurile de pe umeri îmbunătăţesc tracţiunea pe suprafeţe ude, iar lamelele adânci asigură performanţă pe toată durata de viaţă a anvelopei în orice sezon.

Tehnologia Run-Flat îi permite şoferului să îşi continue drumul pe o distanţă de până la 80 de km, cu o viteză de 80 km/ oră şi oprirea în siguranţă, chiar şi în cazul unei pene. Anvelopele Dueler H/P Sport au fost dezvoltate de Centrul Tehnic Bridgestone Europa (TCE) din Roma. TCE este lider în cercetarea materialelor, proiectarea anvelopelor, dezvoltarea şi fabricarea prototipurilor în toate formele de testare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *