București Mall : “Demonstrație auto” în parcare alături de Vali Porcișteanu și Adrian Grigore

Pe 13 mai, ora 11, parcarea Bucureşti Mall se transformă într-o pistă de raliu pentru doi dintre cei mai cunoscuţi piloţi din România, Vali Porcişteanu şi Adrian Grigore.

La iniţiativa proiectului “Ora de Educaţie Rutieră”, cei doi piloţi vor face câteva ture cu maşinile lor de raliu pentru copii şi pentru părinţii acestora, în cadrul evenimentului “Demonstraţie Auto”. De asemenea, vor fi prezente maşini şi motociclete ale Poliţiei Locale Bucureşti, care pot fi inspectate de către copii, reproducând astfel o parte a activităţii din cadrul “Orei de Educaţie Rutieră”.
“Demonstraţie Auto” sărbătoreşte încheierea cu succes a proiectului “Ora de Educaţie Rutieră”, care s-a desfăşurat din 20 martie-14 aprilie prin 60 de şcoli din Bucureşti și prin intermediul căruia 10.000 de copii de clasa a III-a au învățat abecedarul rutier.

Despre proiectul Asociaţiei EDIT şi despre una dintre cele mai mari probleme întâlnite în trafic, campionul de raliu Vali Porcişteanu mărturiseşte: “Văd în fiecare zi şoferi părinţi care folosesc cu încredere centurile de siguranţă pentru ei, în timp ce îşi lasă în voie copiii să “zburde” prin maşină ca şi cum ar fi în parc sau acasă…Este foarte important să schimbăm mentalitatea oamenilor, dar, din păcate, asta se poate face doar cu generaţiile viitoare. Prin “Ora de Educaţie Rutieră” cei mici vor fi îndrumaţi pe calea cea bună de la început şi vor înţelege ce înseamnă să fii educat, să ai bun simt şi să îţi pese de “semenii” tăi din trafic”.

“Demonstraţie Auto” sărbătoreşte încheierea cu succes a proiectului “Ora de Educaţie Rutieră”, care s-a desfăşurat din 20 martie-14 aprilie prin 60 de şcoli din Bucureşti.

Proiectul `Ora de educație rutieră` a fost inițiat de Asociația EDIT în parteneriat cu Asociația Împreună Pas cu Pas, Poliția Locală a  Municipiului București, ISMB, Primăria Municipiului București prin Proedus și Universitatea din București prin Facultatea de Psihologie și Facultatea de Jurnalism, cu sprijinul București Mall, Autonom Grup și  Rainbow International Distribution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *