Trupa VUNK concertează pe 8 iunie la Balul de La Castel

BaluldelaCastel-VunkO noua editie a evenimentului caritabil Balul de La Castel va avea loc pe 8 iunie 2017 si are ca invitat special Trupa Vunk. Evenimentul este organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in beneficiul copiilor si tinerilor in dificultate asistati prin programele sale si va fi gazduit de Hotel Restaurant La Castel.

Balul de La Castel se afla la cea de-a VI-a editie si va fi prezentat de Melania Medeleanu si Pavel Bartos. Sub tematica Odata ca niciodata, organizatorii vor readuce in prim plan povestile copilariei si vor crea pentru cei 450 de invitati asteptati la eveniment o atmosfera aparte prin momente artistice, meniu si decoruri. Licitatia caritabila va constitui momentulul principal al serii, oferind oaspetilor posibilitatea de a achizitiona obiecte de arta, creatii vestimentare ale cunoscutilor designeri romani, obiecte de colectie semnate de marile nume ale sportului romanesc sau experiente surpriza.

Evenimentul isi propune in fiecare an sa aduca iesenii mai aproape de copiii in dificultate, pe care Fundatia Bethany ii sprijina prin programele sale: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilitati in cadrul caruia 40 de copii cu afectiuni motorii si neuro-motorii beneficiaza de recuperare personalizata gratuita; programul de burse prin care 38 de tineri din mediul rural beneficiaza de sprijin financiar si de sesiuni de orientare personala si profesionala; programul de sprijin psiho-social pentru tinerii cu tulburari de comportament, adictii si boli cronice pe care specialistii Fundatiei Bethany ii ajuta prin terapie si consiliere sa depaseasca situatii dificile.

In anul 2016, sub tematica METROPODISEEA, cea de-a V-a editie a evenimentului Balul de La Castel a luat forma unei calatorii simbolice in 5 orase fascinante ale lumii: Paris, Barcelona, Venetia, Las Vegas si Tokyo si a lansat catre comunitatea ieseana invitatia de a porni intr-o altfel de aventura, a artei si a generozitatii. Evenimentul a mobilizat suma de 56.000 de euro, bani ce au asigurat continuitatea programelor Fundatiei Bethany.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *