Karpatia Pony Show 2017 : Poneii vor face spectacol

Între 27-28 mai, pe DOMENIUL CANTACUZINO DIN FLOREȘTI, PRAHOVA se dă startul primei ediții a evenimentului ecvestru KARPATIA PONY SHOW. Iubitorii de cai de orice vârstă și familiile cu copii vor asista la competiții inedite, jocuri, prezentări de ponei și vor lua parte la diferite activități recreative, în spațiul generos pus la dispoziție de FUNDAȚIA CANTACUZINO FLOREȘTI.

În cadrul KARPATIA PONY SHOW vor avea loc două competiții ecvestre cu ponei, respectiv cai: CONCURSUL PENTRU PONEI unde călăreții vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase și vârste și vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje și CONCURSUL NAȚIONAL DE PROBĂ COMPLETĂ (CCN) pentru călăreți o stea, novici și prenovici, ce va funcționa ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internațional Karpatia Horse Show.

În cadrul primei ediții a KARPATIA PONY SHOW vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puțin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstrații de îndemânare si jocuri, atelaje cu ponei și un spectaculos show de acrobații călare, susținut de sportivii Cross-Country Farm.

Întrucât organizatorii competiției ecvestre își doresc să încurajeze activitățile în natură, vor pune la dispoziția publicului o amplă zonă de activități de recreere în aer liber, destinata familiilor cu copii. Intitulată Cireșarii 2.0 în natură, aceasta va conține agrement cu ponei și cai,  trasuri, ateliere creativ-educative pentru copii și tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, teren de volei si multe altele.

Mai mult, iubitorii de natură vor beneficia de șapte modalitati diferite de a descoperi  Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural și peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundația Cantacuzino Florești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *