UniCredit: 50 de antreprenori au absolvit cursurile Academiei Minților Creative

Prima ediție a Academiei Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială lansat de UniCredit Bank, a avut loc la finalul lunii aprilie. 50 de minți creative, care au ca obiectiv lansarea sau dezvoltarea propriei afaceri, au luat parte la cursuri susținute de peste 25 de mentori, specialiști în domenii necesare antreprenorilor.

“În Berlin, industriile creative generează venituri de circa 16 miliarde de euro anual. România are un potențial uriaș în această zonă. În schimb, antreprenorii care vor să schimbe regulile jocului au nevoie substanțială de îndrumare și know-how. Acesta este motivul pentru care ne-am luat angajamentul de a le oferi sprijinul de care au nevoie. Academia Minților Creative este un program pornit din valorile care constituie ADNul UniCredit Bank – de a le uşura viaţa clienților noștri, de a ne respecta promisiunile făcute către ei și de a-i susţine pe cei care contribuie activ la dezvoltarea societății”, a declarat Răsvan Radu, Country Chairman UniCredit în România şi CEO al UniCredit Bank. Prima ediție a Academiei Minților Creative a adus împreună antreprenori din diverse zone – de la producție de bijuterii

la studiouri de dans, cafenele și ateliere de reparat biciclete, design floral, producție de mobilă, artă caligrafică sau studiouri de realitate virtuală. Antreprenorii au avut acces la mentori specializați, informații și cursuri menite să îi ajute în dezvoltarea propriei afaceri – fie că sunt la început de drum sau în procesul de planificare a strategiei de creștere. Au abordat teme precum planificare și strategie de business, marketing și comunicare, aspecte juridice, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, etică de business și finanțare de proiecte – un bagaj de cunoștințe complet pentru cei interesați să înceapă sau să ducă la nivelul următor o carieră de antreprenor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.