evoMAG oferă reduceri aniversare de până la 80% la mii de produse

evoMAG aniversează 12 ani şi intră pe o nouă piaţă, aceea a serviciilor IT pentru utilizatori individuali. În această perioadă, evoMAG oferă reduceri aniversare de până la 80% la mii de produse.

Suntem de 12 ani pe o piaţă extrem de competitivă și am ajuns la acea maturitate care ne dă încredere să accesăm piețe noi și să adăugăm servicii adiacente produselor din ofertă. Astfel, am inclus în portofoliul noastru 10 tipuri de servicii IT, cu precădere în zona de mentenanţă, care au ca scop
rezolvarea unora dintre cele mai uzuale nevoi ale clienţilor
”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Noile servicii completează oferta companiei şi fac parte din strategia de dezvoltare, menită să ofere clienţilor o experienţă cât mai plăcută în interacţiunea cu evoMAG”.

Serviciile lansate vizează zona de asamblare de produse (standard şi premium), montări de componente, instalare de software, actualizări, diagnosticare de probleme de funcţionare ale echipamentelor, testare de produse, clonare HDD/SSD, curăţare laptop/desktop etc. Preţurile serviciilor pornesc de la 29 de lei şi ajung la 99 de lei, în funcţie de tip şi complexitate.

Pentru a marca 12 ani de activitate, evoMAG a demarat o campanie aniversară cu promoţii la mii de produse şi reduceri de până la 80% la echipamente TV şi multimedia.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *