Firestone Music Tour revine pentru a treia vară consecutiv

În această vară, Firestone aduce laolaltă muzicienii şi iubitorii de muzică la şapte festivaluri de muzică organizate în Europa. Cu atât de multe limbi diferite vorbite pe întregul continent, muzica este una dintre limbile care are puterea de a reuni oameni din diferite ţări şi culturi. Firestone Music Tour asigură brandului Firestone posibilitatea de a se conecta cu iubitorii de muzică din întreaga Europă prin experienţe muzicale autentice. Aceştia sunt oameni de toate vârstele care împărtăşesc aceleaşi valori ca Firestone şi îşi doresc să trăiască viaţa la maxim. Fanii pot veni la standul Firestone pentru a descoperi muzică nouă, pentru a se bucura de spectacole live şi pentru a se distra cu prietenii lor. Totodată, vor găsi aici scena Firestone şi van-ul de karaoke şi alte activări. Scena Firestone oferă artiştilor, formaţiilor şi DJ-urilor posibilitatea de a participa la un festival european important. Atmosfera relaxată permite acestor muzicieni să interacţioneze direct cu un publicul. Pe lângă transportul marca Firestone, pauzele de alimentare şi cadouri, iubitorii de muzică se pot bucura de autobuzul renovat VW, unde pot asculta şi cânta melodiile lor preferate de karaoke. Fotografiile şi filmuleţele înregistrează câte două minute de faimă pentru fiecare participant.

“Susţinerea talentelor muzicale este adânc înrădăcinată în ADN-ul Firestone. În 1928, fondatorul Harvey Firestone a reunit muzicieni şi iubitori de muzică la Voice of Firestone, care a oferit muzicienilor cunoscuţi şi mai puţin cunoscuţi o scenă pe care să cânte şi un public pe care să-l încânte. Acest spectacol a fost primul program de radio sponsorizat şi a devenit rapid cea mai de succes emisiune de divertisment de atunci”, afirmă Kasia van Balen, Brand Manager Firestone, Bridgestone Europa.

În această primăvară, Firestone îşi extinde iniţiativa în Franţa, Germania, Polonia şi Italia. Proiectul a început acum doi ani în Marea Britanie cu scopul de a găsi şi susţine muzicienii locali care performează pe scena principală. Cei mai buni artişti de la spectacolele de talente locale primesc recompense care variază de la sesiuni de înregistrare şi coaching profesionist, până la un concert susţinut la The Firestone Stage, în cadrul unui important festival european. În Spania, Firestone organizează concerte cu artişti spanioli în mai multe oraşe din ţară. Cunoscute sub numele de “Ruta Firestone”, aceste evenimente sunt organizate fără niciun cost de intrare, invitaţiile regăsindu-se exclusiv pe site-ul campaniei Firestone Music Tour şi prin intermediul reţelelor sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *